Årets semesterminnen

är både positiva och negativa.

Vi har haft underbara dagar. Körde upp till Borås och gick på djurparken. Därefter tillbringade vi natten på hotell i Jönköping. På morgonen drog vi vidare till High Caparral. Solen stekte och det krävdes många liter vatten under dagen. När dagen var till ända satte vi oss i bilen för att dra hemåt men vid Lagan var vi trötta och valde att ta in på hotell för natten för att dagen därpå köra de sista milen hemåt.

När jag frågade barnen vad det bästa på semestern varit svarade lilltjejen utan att tveka; att sova på hotell. Hon hade tyckt att det var så mysigt att vi alla sov i samma rum.

Jag är så tacksam över att barnen har tyckt att semestern varit bra trots mig. Jag hade nämligen börjat äta Citalopram och fram till dagen vi åkte hade det gått ganska hyfsat. Rejäl huvudvärk och lite busig mage men fullt hanterbart, men dagen i Borås blev en katastrof. Jag var yr, illamående, total kaos i magen och det kändes som om jag kunde vikariera för lutande tornet i Pisa. Hela kroppens lägeskompass var ur spel, jag upplevde det som om jag lutade åt vänster och raglade hela tiden åt vänster. Jag fick verkligen se alla djurparkens toaletter, en del av dem flera gånger men djuren såg jag inte mycket av. Tur är att jag uppenbarligen lyckades hålla mig tillräckligt i bakgrunden för att barnen inte skulle förstå hur illa det var.
Är det så här man blir klarar jag mig utan tabletterna...


Kommentarer
Postat av: Vida

Låter verkligen inget vidare.. hoppas du mår bättre nu!Vida

2008-07-26 @ 22:26:42
URL: http://adventure-life-vida.blogspot.com
Postat av: Peter PC Carlsson

Skönt att barnen upplevde det som en bra semester. Hoppas att det inte kommer att fortsätta lika dant för din del. I början när man tar medicin kan man få reaktioner som sedan gå över, gör de inte det så får du se till att byta.

2008-07-27 @ 09:22:18
URL: http://enbart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0