Allhelgona
Stora ljuständardagen.
För en som älskar tända ljus och stämning är detta en dag som jag frossar i.
Det vackra i en pampig kyrka med sin öronbedövande klockklang.
En kyrkogård med små varma ljuspunkter. Överallt finns ljuslågorna hoppande och på varje plats ligger det blommor som är ditlagda med hjärtat. Minneslunden med sina enorma blomsterfång och runtomkring finns det små ljus som lyser väg och förmedlar ett budskap. Budskapet att även om personen inte finns hos oss längre så lever de vidare i våra minnen och hjärtan.
Minnen strömmar över mig när jag står där vid fontänen och ser alla ljusen. Så många som betytt så mycket och ibland så litet men som likväl har lämnat avtryck hos mig. Avtryck som har skapat mig till den jag är.

Kommentarer
Postat av: peter pc carlssonJag skriver till dig för att du givit kommentarer i en blogg om Cancer. Jag har gjort en särskilld bild och text som tack för att vi vann.Kanske är du en av de drygt 1.200 personer som har givit pengar till insamlingen hos Barncancerfonden "Den jävla idioten". Då är du en av VINNARNA och får lägga upp det som finns på länken hos den blogg som startade insamlingen.http://enbart.blogg.se/2008/november/081102-enbart-vinnare.htmlOm inte så har du din chans att bidra till insamling mot barncancer.Peter PC Carlsson

http://enbart.blogg.se

2008-11-02 @ 23:01:11
URL: http://enbart.blogg.se/
Postat av: vindensmelodi

Mmmmm, visst är det vackert :-) Jag älskar också alla dessa små ljuspunkter, och kyrkogården på allhelgona.Kramar

2008-11-03 @ 14:46:16
URL: http://vindensmelodi.blogg.se/
Postat av: malve

VI var inte hemma i helgen så vi får sätta ljus i minneslunden på fars dag i stället. Men man missar ju stämningen då...Jag har en utmaning till dje hos mej.

Kram

2008-11-04 @ 10:54:39
URL: http://malve-mittilivet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0