Kanelbullar
Mm, köket doftar härligt och det smakar vidunderligt.
Kanelbullarna trängs med vaniljbullarna som hela familjen hjälpts åt att baka.
Det har gått lång tid sedan vi gjorde något sådant tillsammans. Alldeles för länge sedan men nu ligger alla härliga bullar och väntar på att ätas upp. Dörren är öppen, jag sätter på kaffet... ( :

Senaste nytt från gården är att vi är verkligen stalldrängar. Allt som det stod så beskrivande om i informationsfoldern försvinner i mockningen. Vi letar brunt guld varje dag...
Men nu har jag startat en revolt, uppviglingen bland de andra har jag kört igång och vet att de tycker likadant. Nu ska vi bara sätta oss ner och framföra våra önskemål.
Problemet med den oorganiserade verksamheten är att jag helt plötsligt har börjat bli en kurator och försöker stötta de andra. Det är även jag som har tagit på mig rollen att praktiskt hjälpa de andra. Tex så är det på mitt initiativ som vi ska göra en målplan och även göra den övningen med färger som representerar olika delar. jag vet att övningen ska finnas på bloggen hos Di. Jag ska bara hitta den först...
Inser att jag än en gång tar på mig en organiserande roll samt lyssnande och peppande roll.
Imorgon är det avstämningsmöte. Ska bli intressant att se vad som hamnar på bordet då, inte är det mina kanelbullar inte.


Kommentarer
Postat av: petra

nu belv jag sugen på bullar mitt i natten, men det ser så himla gott ut nybakat1

jag har inte riktigt fattat vad du arbetar med, nu skriver du ngt om stall och mockning arbetar du i stall med hästar vilken sort trav galopp ridskola?

eller är det en del i återhämtningen som är att vara ute i ett stall.

Jag har tänkt att jag ska förösöka få recxept på ridning för jag tror att det är bra för mig till våren i åtrehämtnings tankarna!

kram

petra

2008-10-13 @ 22:23:41
URL: http://karlbergsblogg.blogg.se/
Postat av: Vida

Först och främst så kan jag känna doften av dina bullar ända hit, blev så himla sugen.MmmmmmBra att ni tar upp det som inte fungerar. Vill du vara en kurator eller blir det bara så? Under min period när jag mådde dåligt så orkade jag under en period inte vara allas emotionella bollplank (en roll som jag innan det alltid ställt upp på) för jag behövde ta hand om mig själv. Numera så stöttar jag gärna men nu har jag ju orken och lusten till det (annars skulle jag ju inte läsa det jag gör).Drömmer vidare om dina bullar men jag loooovar att det doftar ända hit till Svedmyra!Kramar från Liv

2008-10-13 @ 23:05:52
URL: http://adventure-life-vida.blogspot.com/
Postat av: malve

Jag håller också på att ta på mej en alltför stor roll i min studiegrupp...fast jag inte skulle...Nu blir jag också sugen på bullbak. :)Hoppas att det går bra idag!!!

2008-10-14 @ 09:29:48
URL: http://malve-mittilivet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0