Avresa söderut

Under förra veckan pågick förberedelserna för fullt.
Tvättmaskinerna och torktumlaren snurrade runt för fullt.
Jag insåg att under sommaren har tvättberget växt och det var läge att tömma undan innan vi åker.
Tvättmaskinerna funderar kanske den uppmärksamme på. Jo, det är faktiskt så att jag har två tvättmaskiner.
Helt underbar lyx att ha två tvättmaskiner och kunna få undan tvätten. Torktumlaren är så stor att den rymmer två maskiner tvätt och i princip sorterar jag tvätten bara i ljust, mörkt och rött.

I helgen packade vi ner de kläder som skulle med i väskorna för att hindra barnen från att smutsa sånt som de behövde ha med sig. Så denna veckan har tvättmaskinerna stått stilla.

Jag var en av dem som redan innan rekommendationen hade alcogel hemma och barnen fick varsin flaska att ha med till skolan. Dottern har varit flitig och använt sin och även många av hennes kompisar har använt den.
Sonens flaska däremot lämnade aldrig hans rum. Icke att han skulle lyssna på sin mamma som tyckte att vi skulle försöka hålla bacillerna borta. Allt för att vara friska när vi skulle resa.

Igår kom sonen hem med en röd och snuvig näsa. Idag ligger han till sängs och mår pyton.
Imorgon lyfter planet.

I normalfallet bryr jag mig inte längre om att barnen blir sjuka men just när vi ska resa iväg vill jag gärna göra allt för att slippa sjukdomar under resan. Tidigare var jag jämt orolig för att barnen skulle bli sjuka olämpligt.
Jag tror att detta förändrats av två anledningar - barnen är större och klarar sig bättre själva och den främsta orsaken är att jag inte är så superstressad längre utan lever mitt liv på ett annat sätt numera. Men just nu bryr jag mig. Snacka om dålig tajming att bli sjuk nu!

Kommentarer
Postat av: Di

Ajdå, det var tråkigt med sonen, själv vet jag inte vad jag har, mest inbillning känns det som, för inget mer blir det av förkylningskänslan, däremot oerhört ont i ryggen, så idag ringde jag vc och får komma och höra vad det är som är på g...kanske är det det som gör att jag känner mej "allmänt" sjuk och överkörd..hm...men hoppas ni får det bra på resan iaf! största kramen!

2009-09-10 @ 09:36:45
URL: http://diqueen.blogg.se/
Postat av: malve

Jag hoppas att ni får en härlig resa och att det bara är en liiiten förkylning.När ni kommit hem igen kan vi väl planera trippen till huvudstaden. Kram!

2009-09-10 @ 09:55:11
Postat av: Vida

Verkligen, hoppas han blir bättre.. mailade dig igår angående frågor.. men här hålls tummar att han snart är bättre.Kramar

2009-09-11 @ 06:29:47
URL: http://adventure-life-vida.blogspot.com/
Postat av: Vida

Jag hoppas att ni är på er sköna semester nu... när du kommer hem så har du en utmaning hos mig!Kramar

2009-09-18 @ 20:58:03
URL: http://adventure-life-vida.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0